Nyheter

Dracaena Draco, vet du om det?

God morgen, jeg er glad for å dele kunnskapen om dracaena draco med deg i dag. Hvor mye vet du om Dracanea draco?

Dracaena, eviggrønt tre av slekten Dracaena av agavefamilien, høy, forgrenet, grå stammebark, unge greiner med ringformede bladmerker;Blader klynget på toppen av stilken, sverdformede, mørkegrønne;Blomsterstander, blomster hvite og grønnaktige, filamenter filiform;Bærappelsin, kuleformet;Blomstringsperioden er fra mars til mai, og fruktperioden er fra juli til august.Det kalles dragens blodtre på grunn av dets blodrøde harpiks.

Dracaena elsker full sol og tåler skygge.Høy temperatur og vått miljø, egnet for innendørs dyrking.Så lenge temperaturforholdene er passende, hele året i veksttilstand.Men i dyrking er det bedre å la det hvile om vinteren.Dvaletemperaturen er 13 ℃, og minimumstemperaturen om vinteren bør ikke være lavere enn 5 ℃.Hvis temperaturen er for lav, vil det vises gule brune flekker eller flekker på bladspissen og bladkanten.

Dracaenaen har vi to varianter nå.en er gammel type, bladene vil være grønne, og ikke veldig hai. Bladene er brede, andre er ny type svart perle, fargen vil mer grønn og hai.Bladene er smale.Disse to typene selges alle i plantemarkedet. Disse to typene har alle multi-grener og enkelt stamme.Hvis du trenger, vennligst kontakt oss.Vi vil anbefale deg de beste.

Den mest nøye ved lasting er behovet for å beskytte stammene/grenene til dracaena draco.Den er egnet for langvarig forsendelse.Ikke bekymre deg for det.

Om vann Dracaena draco, Spring og Authum er den beste vekstperioden av det.Trenger å vanne den en gang ti dager.Sommeren er veldig varm, må vannes en gang i uken.Vinter temperaturen drukner, dracaena draco gå gjennom soveperioden.Kan vanne en gang femten dager.

Det er alt jeg vil dele med deg.

 


Innleggstid: 16. april 2023